WAHOO ELEMNT BOLT GPS BIKE COMPUTER

WFCC3BLK

Nový produkt

Wahoo ELEMNT BOLT cyklopočítač s GPS navigáciou s sezóne 2020 v STEALTH čiernom prevedení kompatibilný aj s Vašim e-bikom a to všetko za ešte priaznivejšiu cenovku!

 

Viac detailov

5 položky

na predajni

279,00 € s DPH

Pridať do obľúbených

Detaily

Skvelý bezdrôtový GPS cyklopočítač pre rekreačných aj vrcholových cyklistov. Overený a používaný tímom BORA-Hansgrohe a Petrom Saganom. Vybavený technológiou Bluetooth Smart a ANT+ sa bez problémov spáruje so všetkými vašimi cyklistickými senzormi. Pracuje s bezplatnou sprievodnou aplikáciou ELEMNT, ktorá vám umožňuje nastaviť dátové polia, prispôsobiť profily, sledovať výkon a bez námahy zdieľať údaje o jazde.
ELEMNT BOLT je prvý cyklopočítač, ktorý bol navrhnutý ako integrovaný systém počítača spolu s držiakom.
Predstavuje vysoko aerodynamický systém, ktorý bol skonštruovaný tak, aby ušetril každý watt
Jazdcovi teda ušetrí 1,5 wattu, čo predstavuje počas 40 km okruhu a priemernej rýchlosti 34 km/h približne 12.6 sekundy.
Na bezdotykovom displeji máte dokonalý prehľad o rýchlostiach, prejdených kilometroch, čase, stúpaní.... Ovládanie pomocou tlačidiel umožňuje prepínanie funkcií presne vtedy, keď je to žiadané. Bezdotykový displej sa samovolne neprepne počas dažďa, alebo kvapkami potu.
Bezplatná aplikácia vám umožňuje nastavenie a personalizovanie vášho osobného profilu, merať váš výkon a zdieľať vaše dáta. 
Úvodné nastavenie je mimoriadne jednoduché  už po pár minútach vybrania z krabice, môžete ELEMNT BOLT začať naplno používať.
V sezóne 2020 prichádza BOLT s novým dizajnom STEALTH v luxusnej čiernej farbe a po update teraz poskytuje kompatibilitu s elektrickými bicyklami zabrazovaním e-bike funkcií.
Cyklistický GPS computer s farebným 2,2 palcovým displejom, 16GB pamäťou, intuitívnymi tlačidlami a aero držiakom na riadidlá.

Wahoo Element Bolt 2.0 je cyklistický GPS computer v aero prevedení, ktorý bol zámerne vyrobený v čo najjednoduchšom, ale zároveň elegantnom a intuitívnom prevedení .

Novo ponúka farebný 2,2" veľký displej s 64bodovým vysoko kontrastným zobrazením. displej navyše reaguje na okolité prostredie pomocou svetelného senzora tak, aby bol čitateľný za každých podmienok.

Funkcia Perfect View Zoom, LED aplikácie QuickLook a prispôsobiteľné dátové stránky vám umožnia prispôsobiť nastavenia zariadenia tak, aby bolo užitočným spoločníkom po celú dobu jazdy.

Vďaka 16 GB pamäte a funkciám navigácie môže Bolt 2.0 ukladať mapy a trasy, ktoré potrebujete, aby vás udržal na správnej ceste. Naviac je skvelou funkciou možnosť presmerovať naplánovanú trasu počas jazdy.

Výdrž batérie je 15 hodín a vďaka nabíjanie cez USB-C možno computer nabíjať počas jazdy.

Vďaka technológiám Bluetooth Smart, ANT + a WiFi je Bolt 2.0 bezproblémovo spárovateľné so všetkými vašimi senzormi a doplnkovými zariadeniami aj od iných výrobcov tak, aby ste mohli svoj tréning využiť na maximum.

Prenos: Bluetooth Smart, ANT +, WiFi
Frekvencia šliapania: Áno
Vodotesnosť : IPX7
Výkon: áno
Okruhový tréning: áno
Zobrazenie grafov: áno
Napájanie: USB-C
Rozsah teplôt: -20 / + 50st.
Hmotnosť: 68g
Pamäť: 16GB
Tepová frekvencia: áno
Možnosť dohrania máp: áno
Obsah balenia: computer, Aero držiak na riadidlá, držiak na predstavec, USB-C napájací kábel

Recenzie

Napísať recenziu

WAHOO ELEMNT BOLT GPS BIKE COMPUTER

WAHOO ELEMNT BOLT GPS BIKE COMPUTER

Wahoo ELEMNT BOLT cyklopočítač s GPS navigáciou s sezóne 2020 v STEALTH čiernom prevedení kompatibilný aj s Vašim e-bikom a to všetko za ešte priaznivejšiu cenovku!

 

14 ďalších produktov v rovnakej kategórii: